Volem ser el Partner en Solucions de Marketing i Comunicació de la teva empresa.

Image

Especialistes en disseny web i videos corporatius a Granollers

La teva empresa està buscant un partner de comunicació i marketing? A Produccions Planetàries som especialistes en disseny web, programació web, videos corporatius i videos institucionals, també som experts en streamings en directe per a esdeveniments online, Hibrids i presencials.

Tot i els 25 anys d’experiència, som una empresa jove, dinàmica i innovadora i sobretot resolutiva. Coordinem les vostres accions de comunicació per assolir els objectius marcats.

El nostre equip de professionals està format per una desena de persones, cadascuna experta en la seva àrea, des del disseny gràfic fins a la producció audiovisual. Això ens permet oferir-vos solucions integrals per als vostres projectes, amb un únic interlocutor per a tot.

No només això, també som experts en comunicació i màrqueting, i us ajudarem a vendre més, a tenir més notorietat i a comunicar millor els vostres serveis. Som el vostre equip de confiança per a tot el que necessiteu en comunicació audiovisual.

La nostra vocació de servei ens porta a oferir-vos les millors solucions i facilitats per fer la feina. Treballem amb una línia molt definida, amb continuïtat evident i uns costos molt continguts.

Confia en nosaltres i farem una bona feina!