Volem ser el Partner en Solucions de Marketing i Comunicació de la teva empresa.

Image

Més de 25 anys d’experiència i encara joves!

Us ho posem fàcil, coordinem les vostres accions de comunicació i ens posem al vostre costat per assolir els objectius marcats.

El nostre equip de treball s’encarrega de tot el que us pugui fer falta per la producció de qualsevol mena de producció audiovisual, vídeos corporatius, disseny de pàgines web, creació o restyling d’imatge corporativafotografia, estereoscòpia 3D

Un únic interlocutor per tirar endavant els vostres projectes i per ajudar-vos a vendre més, a tenir més notorietat, a comunicar millor els vostres serveis… En definitiva som el vostre equip de màrqueting i comunicació.

El nostre equip de treball i nucli dur de l’empresa està format per una desena de professionals especialitzats en cadascuna de les seves tasques.

No obstant això, l’experiència ens ha fet adonar que a més havíem de ser polivalents i és per això que tots els membres de la plantilla veuen els projectes de forma transversal.  És així com la comunicació entre nosaltres i entre els nostres projectes és més fluida, aconseguint projectes amb una línia molt definida, amb una continuïtat molt evident i uns costos molt continguts.

Des dels nostres inicis, a Produccions Planetàries tenim clara la nostra vocació de servei, d’oferir als nostres clients solucions i facilitats per fer la feina.

Confia en nosaltres,  farem una bona feina!